#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

God hjul

Av Christian Jensen24. desember 2017

Annet

Da har endelig jula kommet og dagen i dag burde strengt tatt være roligere enn de fleste dagene. Faktisk så er det å ha julaften på søndag en genial løsning, for da er de fleste butikkene stengt uansett. Har man ikke handlet julegaver enda, så er det litt seint nå. Du burde ha gjort det i går.

Sykkelkaker
Sykkelkaker

Så da er det ikke annet å gjøre enn å la julefreden senke seg. Kanskje sette seg ned med ungene og leke litt eller finne en god kopp kaffe og sette seg ned foran TVen. Det er noen timer igjen til julemiddagen skal tilberedes, så man rekker faktisk en god del frem til den tid.

Kanskje du er så heldig at du har noen timer disponibelt til hva som helst? Hva med en tur ut i marka på selve julaften? Da kan jo faktisk det bli en riktig god hjul også.

Uansett hva du finner på i dag, så håper jeg du får en riktig så fin dag og kveld.

God (h)jul!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar