Sette bort sykkelen

OpphengSykkelstativ
Trinseopplegg

Trinseopplegg

Det er ikke alltid like lett å bli kvitt sykkelen. Boda fylles opp av alt mulig rart og det å komme til sykkelen blir bare verre og verre. Det at sykkelen i tillegg er relativt vanskelig å stable, gjør at det tar mye plass i boda. Det finnes mange løsninger for dette, men en av de som gjør at sykkelen virkelig kommer ut av veien er om man velger å henge den opp under taket. Faktisk så er det mange som har ekstra takhøyde i boda eller i garasjen. Denne plassen står stort sett tom.

Biltema selger en enkel sykkelopphenger. Denne består av tre trinser på en skinne man fester i taket og to trinser med kroker som henger i tau fra takskinnen. Krokene fester man enkelt til sykkelen og trekker den opp i taket med tauet. En festeordning på veggen er det som skal til for at sykkelen blir værende oppe i taket. plutselig så har man noen kvadratmeter ekstra ledig. Har man flere sykler, er det desto mer plass å spare på opphenget.