Hva vil syklisten ha til jul

BremseklosserKjedeVerdikortTips & Triks

Det nærmer seg jul og mange fortvilede ektemaker sonderer terrenget etter passende gave. Hvis din utkårede er sykkelinteressert, har jeg kanskje et par gode alternativer. Jeg har laget listen ut fra det jeg synes er praktisk å ha og hva jeg kunne tenke meg å kjøpe for kommende sesong. Kanskje noe av det gir match for din del også?

Gavekort

Gavekort

Den enkle løsningen

Det enkleste og muligens det beste alternativet er å kjøpe et gavekort. Da kan mottaker selv bestemme hva som skal kjøpes og når det skal kjøpes. Gavekort får man i forskjellige verdier og i forskjellige butikker. Sikre valg er lokale sportsbutikker som G-sport, Intersport og XXL. Vet du at makkeren ofte er innom spesielle butikker, så kan dette være et godt alternativ.

Tur- eller opplevelsesgavekort

Det er jo forsåvidt et gavekort dette også, men om du vil gi en opplevelse isteden finnes det gavekort på en dag i Hafjell Bikepark og tilsvarende. Det kommer en del utgifter i tillegg, men det viktigste her er heiskort, sykkel og beskyttelsesutstyr. Har du selv lyst å være med, kan en av mange stifestivaler være et godt alternativ.

Smågaver

Forbruksvarer kan være kjekke å ha. Ting som sykkelkjede, bremseklosser, sykkelhansker og vaskesett kan være fine gaver til rundt 200kr. Kjede og bremseklosser krever at man kjenner til sykkelen. Har du noen å alliere deg med så kan det være lett. Hvis ikke er de mest brukte sykkelhanskene et godt utgangspunkt for et nytt sett. Vaskesett fra eksempelvis Muck-off, kan være et sikkert valg.

Større gaver

Har du tenkt å bruke litt mer penger, kan annet treningstøy være et godt valg. Vindjakker varer evig, men bukser og trøyer kan være smart. Er det snakk om klubbtøy, kan en kontakte klubben for å høre om bestilling. Sykkelsko kan være vanskelige, men hvis man kjøper med bytterett kan det fungere.

Dyrere forbruksvarer som dekk, kassetter og klinger er vanskelig å finne ut av. Hvis ikke han/hun har ønsket seg noe spesielt er det smart å styre unna her.

Oppsummering

Kjapt oppsummert, anbefaler jeg altså gavekort på opplevelser eller sportsbutikker. Vil du være litt mer personlig, kan forbruksartikler være et godt utgangspunkt. Vil du bruke litt mer penger kan tøy og sko være bra.

Lykke til med handelen.