#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Bli med far

Av Christian Jensen12. november 2017

Tips & Triks

Sweet Protection bekledning med logo
Sweet Protection bekledning med logo

Norge feirer farsdag andre søndag i november og det er i dag. Tradisjonelt sett gir man litt ekstra oppmerksomhet til far. Enten i form av en gave, litt ekstra oppmerksomhet eller kanskje bare en gratulasjon. Hva med å bli med far på de tingene han holder på med?

Det kan være en liten tur ut i boda for å se på sykkelen. Kanskje skifte til vinterdekk på sykkelen eller bli med en liten tur på de lokale stiene.

Lurer du på hva gubben eller far holder på med når han sykler ute i skogen? Hvorfor ikke benytte dagen til å bli med ham en runde for å se hva som foregår?

Gratulerer med dagen far!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar