#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Rydd opp og selg

Av Christian Jensen17. september 2017

Finn.no Rydde Salg Sykkeldeler Terrengsykkel.no Tips & Triks

Det er mye som kan selges på finn.no
Det er mye som kan selges på finn.no

Har du sittet på nett og surfet litt og kommet over sykkeldeler du gjerne skulle hatt? Så kommer du til fornuften og styrer unna på grunn av økonomien? Har du tenkt på hvor mye du egentlig har i boden som faktisk ikke brukes? Hva med sykkeldeler eller andre ting som ski?

Det er utrolig hva det går an å kvitte seg med. Jeg pleier å rydde unna en gang i blant og får solgt en god del. Det kan være girdeler som ble til overs etter en oppgradering. Festebranketter som ikke ble brukt da det fulgte med ett sett til bremsene og ett sett til girhendlene.

Jeg prøver å ta informative bilder og legge ut delene på både finn.no og terrengsykkel.no

Hvorfor ikke ta en runde i boda og rydde opp litt på en søndag?

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: