Rydd opp og selg

Finn.noRyddeSalgSykkeldelerTerrengsykkel.noTips & Triks
Det er mye som kan selges på finn.no

Det er mye som kan selges på finn.no

Har du sittet på nett og surfet litt og kommet over sykkeldeler du gjerne skulle hatt? Så kommer du til fornuften og styrer unna på grunn av økonomien? Har du tenkt på hvor mye du egentlig har i boden som faktisk ikke brukes? Hva med sykkeldeler eller andre ting som ski?

Det er utrolig hva det går an å kvitte seg med. Jeg pleier å rydde unna en gang i blant og får solgt en god del. Det kan være girdeler som ble til overs etter en oppgradering. Festebranketter som ikke ble brukt da det fulgte med ett sett til bremsene og ett sett til girhendlene.

Jeg prøver å ta informative bilder og legge ut delene på både finn.no og terrengsykkel.no

Hvorfor ikke ta en runde i boda og rydde opp litt på en søndag?