#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Høstjevndøgn og mørkere tider

Av Christian Jensen22. september 2017

Høst Høstjevndøgn Annet

Flott i fjellet etter at sola går ned
Flott i fjellet etter at sola går ned

I dag er det like lang dag som det er natt. Det er på tide å finne frem utstyret for kveld- og nattsykling igjen. Selv om det blir mørkere er det fremdeles mye igjen av høsten og fargene er flotte på denne tiden av året, hvis du er så heldig å få deg en sykkeltur på dagtid da. Det skal somregel ikke så mye til for å få seg en tur ut. Ta på deg litt ekstra klær og finn frem sykkellysene igjen. Har du gjort slik som anbefalt med oppbevaring av batterier, så bør lysene dine fungere bra enda.

Sykkelen har forhåpentligvis fått seg en liten justering og skal holde sesongen ut slik at du kan nyte godt av høsten.

God tur!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar