#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Kom-deg-ut-dagen neste helg

Av Christian Jensen27. august 2017

Kom deg ut Annet

Lomtjønna på sitt beste
Lomtjønna på sitt beste

Har du hørt om komdegut.no? Hvis ikke bør du ta en liten titt på nettsiden. Søndag den 3. september arrangeres Kom Deg Ut igjen. Det er et prosjekt i regi av Den Norske Turistforening og setter fokus på å få familier og andre ut. Det er arrangementer for en hver smak. Det kan være naturstier, samlinger rundt et godt og varmt bål eller det frister mer med leker. I nærheten av Trondheim er det satt opp flere turer ut. I følge arrangementenes egne artikler settes det opp bålpanner, kanoer, hinderløyper, konkurranser, sykkelturer og mye annet spennende som enkeltpersoner og familier kan delta på. Har man lyst til å overnatte ute, er det flere arrangementer som starter dagen i forveien.

Her er det bare å slenge seg på eller arrangere noe selv om man vil det. Hvorfor ikke ta med familien på telttur, eller kanskje bare en liten gåtur i nærmiljøet?

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar