Kom-deg-ut-dagen neste helg

Kom deg utAnnet
Lomtjønna på sitt beste

Lomtjønna på sitt beste

Har du hørt om komdegut.no? Hvis ikke bør du ta en liten titt på nettsiden. Søndag den 3. september arrangeres Kom Deg Ut igjen. Det er et prosjekt i regi av Den Norske Turistforening og setter fokus på å få familier og andre ut. Det er arrangementer for en hver smak. Det kan være naturstier, samlinger rundt et godt og varmt bål eller det frister mer med leker. I nærheten av Trondheim er det satt opp flere turer ut. I følge arrangementenes egne artikler settes det opp bålpanner, kanoer, hinderløyper, konkurranser, sykkelturer og mye annet spennende som enkeltpersoner og familier kan delta på. Har man lyst til å overnatte ute, er det flere arrangementer som starter dagen i forveien.

Her er det bare å slenge seg på eller arrangere noe selv om man vil det. Hvorfor ikke ta med familien på telttur, eller kanskje bare en liten gåtur i nærmiljøet?