#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

August i fjellet

Av Christian Jensen6. august 2017

Høst Stisykkel Sykkeltur Tur Trollheimen

Sykkelen og utstyr på tur
Sykkelen og utstyr på tur

August har kommet og sommeren er på hell. Kanskje har du en feriedag og to igjen eller tid ei helg. Da vil jeg anbefale deg å ta en tur opp på høyfjellet. Snøen har forsvunnet fra de fleste områdene og landskapet har tørket ut i løpet av sommeren. De fleste bekkene er mulig å krysse uten for mye utfordringer. Etter fellesferien er det et vakuum på noen uker før folk finner tilbake igjen til senhøsten. Mange av hyttene er fremdeles åpne og er de ikke det, kan du alltids ta med  teltet eller hyttenøkkelen fra DNT.

Høsten i fjellet er magisk. Fargene har gått fra frodig grønt til en blanding av frodiggrønt, gammelgrønt, gult og rødt. Krydret med krystallklar blåfarge fra himmelen og kanskje en pen hvit sky her og der. Høsten i fjellet er helt utrolig. Mine favorittsteder er stort sett i Trollheimen. Her er det mye sykkelbart, men det finnes andre nærliggende steder også. Pakk sekken og kom deg ut på høsttur.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar