#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

400!

Av Christian Jensen4. august 2017

Annet

Gavekort
Gavekort

Sykkelhjulet har vært på nett i mange år og runder nå 400 mer eller mindre velskrevne innlegg. I løpet av de årene sykkelhjulet har vært på nett har mange hundre tusener funnet veien hit. Det setter jeg selvfølgelig stor pris på. Det er besøkende og selve interessen for sykling som gjør at jeg stadig finner motivasjon til å gi dere lesere flere innlegg.

I årenes løp har jeg også fått hjelp fra andre skribenter, det setter jeg stor pris på. Jeg jakter fremdeles på flere som vil dele sin sykkelglede med andre lesere. Er du den rette eller kanskje du kjenner noen som vil bidra? Ta kontakt da vel!

Siden Sykkelhjulet feirer 400 innlegg, passer det vel godt med en aldri så liten premie på 400kr. Alt du trenger å gjøre for å delta er å like innlegget på Sykkelhjulets facebookside og skrive en kommentar. Fortell gjerne venner og kjente om Sykkelhjulet og del gjerne siden.

Vinneren blir trukket 31.08.2017.

Skribenter, deres nærmeste familie og G-Sportansatte kan ikke delta.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: