#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ta med en venn på tur

Av Christian Jensen30. juli 2017

Trollheimen

Tur i Trollheimen
Tur i Trollheimen

I dag er det Den Internasjonale Vennskapsdagen. Denne dagen markerer ideen om at vennskap mellom mennesker, land, kulturer og individer inspirerer til arbeid for fred og bygger  broer mellom samfunn (sitat: fn.no)

Så hvorfor ikke benytte sjansen og ta en tur sammen med godt selskap i marka?

Det falt seg slik at jeg skulle til Trollheimen og spurte en kollega om han ville være med. Det ble til at han tok med seg en følgesvenn fra byen (Trondheim), som igjen viste seg å være tidligere bekjentskap fra arbeidslivet.

Vi tre hadde en utmerket tur opp langs Heldalen og øst for Gråfjellet. Avslutningen ble en tur ned mot Minilla og vading. En super tur.

Det er flott med turer i fjellet, men noen ganger er det ekstra trivelig med følge. Ta med en venn på tur i dag du og da vel!

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: