#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Sykkelbutikker

Av Christian Jensen19. juli 2017

Butikk Nettbutikk Sykkel Annet

Teddy på eska
Teddy på eska

Noen ganger trenger man små ting andre ganger trenger men større ting. Jeg prøver, så langt det lar seg gjøre, å gå til lokale butikker. Hvis ikke man bruker de lokale så forsvinner de og da har man ingen plass å slå av en prat eller kjøpe ting når det brenner. Jeg må innrømme at jeg til tider bestiller varer på nett også. Som regel så er det fordi de lokale sykkelbutikkene ikke har varene.

Jeg faller som regel tilbake på Bikeshop.no. Her har de gode priser og grei service. I tillegg er det en rekke lokale butikker jeg velger å dra innom. Mine to favoritter er Vertical Playground (VPG.no) på Oppdal og den lokale G-sporten. Hvis ikke jeg finner det jeg trenger på de to butikkene så ender det opp med nettbestillinger.

Har du noen favoritter?

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

2 kommentarer til «Sykkelbutikker»

  1. Tja, HankSport har jo er bra utvalg i butikken sin. Fagkompetansen er iallfall på plass, har jeg inntrykk av. Jeg bruker HankSport sitt sykkelverksted når det trengs sørvis på tramperten. Å kalle det lokalbutikken er vel å dra det litt langt, men jeg kjøper heller ikke haugevis med utstyr. Så jeg ender opp der om det er noe jeg trenger, og kombinerer det med andre ærender i byen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: