Sykkelbutikker

ButikkNettbutikkSykkelAnnet
Teddy på eska

Teddy på eska

Noen ganger trenger man små ting andre ganger trenger men større ting. Jeg prøver, så langt det lar seg gjøre, å gå til lokale butikker. Hvis ikke man bruker de lokale så forsvinner de og da har man ingen plass å slå av en prat eller kjøpe ting når det brenner. Jeg må innrømme at jeg til tider bestiller varer på nett også. Som regel så er det fordi de lokale sykkelbutikkene ikke har varene.

Jeg faller som regel tilbake på Bikeshop.no. Her har de gode priser og grei service. I tillegg er det en rekke lokale butikker jeg velger å dra innom. Mine to favoritter er Vertical Playground (VPG.no) på Oppdal og den lokale G-sporten. Hvis ikke jeg finner det jeg trenger på de to butikkene så ender det opp med nettbestillinger.

Har du noen favoritter?