Endring i planene

KongevegenRallarvegenEkspedisjoner
Kongevegen og Rallarvegen

Kongevegen og Rallarvegen

En av de store planene for 2017 var å komme seg en tur nordover på sykkel. Det er en del å gjøre i hjemmet, så jeg har dessverre ikke muligheten til å være borte så lenge. Derfor har jeg måttet begrense turplanene litt dette året. Jeg legger Nordkapplanene på hylla i påvente av en bedre anledning, men har ikke gitt opp planene for sykkeltur fordi om. Jeg har lenge hatt lyst til å sykle Kongevegen over Filefjell og Rallarvegen. Her for et par år siden innså jeg hvor nære disse to vegene ligger i forhold til hverandre. I år legger jeg derfor om turplanene og sykler nedover til Vang i slutten av August.

Nok en gang oppfordrer jeg de som måtte finne på å ha lyst til å sykle med meg noen kilometer til å gjøre det. Bare hyggelig med litt følge.

Planen for turen blir omtrent som følger:

  • 23. aug ettermiddag Orkanger til Oppdal (100km)
  • 24. aug Oppdal til Nedre Sjodalsvatn (176km)
  • 25. aug Nedre Sjodalsvatn, over Filefjell til Flotvatnet (181km)
  • 26. aug Flotvatnet oppover Rallarvegen til Slirå (rett før Finse) (83km)
  • 27. aug Slirå til Leira (150km)
  • 28. aug Leira til Lomoen (150km) – (Kanskje det blir buss og tog herfra og hjem)
  • 29. aug Lomoen til Ekkersætra (154km)
  • 30. aug Ekkersætra til Orkanger (125km)