#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Trykkmåler

Av Christian Jensen21. april 2017

Dekktrykk Stisykkel Sykkel Trykkmåler Dekk

BBB Trykkmåler
BBB Trykkmåler

Noen dingser er strengt tatt ikke nødvendig å ha til sykkelen, men en av de jeg synes er riktig så praktisk er trykkmåleren. Jeg har ikke kostet på meg en kjempedyr variant, men heller en billig en fra BBB. Man skal ganske lagt opp i pris for å få noe som er kalibrert og sertifisert, men trenger man egentlig det?

Jeg har trykkmåleren min og måler trykk på mine egne dekk med denne. Det blir muligens feil å dele erfaringer med sykkelvenner som er på jakt etter eksakte tall. Det jeg kan gjøre er å gi fra meg referansepunkter for andre og gode erfaringer for min egen del.

Skal du forske på luft i dekkene dine for å finne optimale trykk for ulike stier, anbefaler jeg virkelig å kjøpe deg en rimelig måler.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: