#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Påsketur

Av Christian Jensen17. april 2017

Påske Stisykkel Sykkel Annet

Påsketur
Påsketur

I påska kan det være så mangt med mat osv. Hvorfor ikke ta seg en sykkeltur på kvelden når ungene har sovnet? Jeg har funnet frem stisykkelen igjen. Den har fått sin runde med service. Både bakdemper og gaffel har fått nye pakninger og ny olje. Den er en drøm å sykle.

I området rundt Orkanger har snøen forsvunnet, men man skal ikke langt innover i fjellene før snøflekkene dukker opp. Mens andre nyter påska på fjellet, synes jeg stisykkel og bare stier er strålende.

Har du syklet i påska?

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: