Påskeferie?

Annet
Vintersti

Vintersti

Vi skriver 2. april og påsken nærmer seg mer enn noen gang. Tradisjon tro skal hele Norge på fjellet, eller skal vi egentlig det. Noen av oss jobber i påskeuka, andre velger å bli hjemme. Er du en av dem som lurer litt på hva påsken bringer, så hvorfor ikke prøve seg på en tur på sykkel. Været er mildere enn noen gang. Sør i Norge varsler de tosifret tall på gradestokken og de første løvetennene har begynt å stikke opp i veikanten.

Livetute.no publiseres en serie med tips for de som vil på fjellet. Er du en av de som heller vil finne frem sykkelen og ta deg en tur så hvorfor ikke benytte sjansen. Det er mindre biler på veiene og stiene i lavlandet har færre fotgjengere enn normalt.

Selv tenker jeg å finne frem sykkelen og ta meg en runde og to. Det er godt å få noen kilometer i beina når anledningen først byr seg. Kanskje du vil være med?