Gikk du glipp av noe?

Tilbakeblikk

Har du vært bortreist i påsken eller av en eller annen grunn ikke har hatt anledning til å følge med på nett?

Ingredienser til energibar 09.04.2017: Rett før påske skrev jeg om Christians Kaloribombe. Har du lyst til å vite hva som er i energibarene du har med deg på tur, eller kanskje du bare har lyst på kontroll over hvordan ting smaker? Prøv å lage energibarene dine selv da vel.
14.04.2017: Jeg oppdaget at det plutselig var tomt for strøm i en av sensorene mine. Slikt blir det innlegg av, og denne gangen også med film slik at det skal være mulig å se hvordan det hele blir gjort. Skal du bytte batteri i en Garminsensor bør du sjekke her. Finner ikke sensor
Påsketur 16.04.2017: Hva betyr syklingen for deg? Jeg har vandret fra antall kilometer, til antall høydemeter, til glede med det å være ute. Det hele oppsummert med en film jeg liker spesielt godt
17.04.2017: En liten statusrapport fra fjellene rundt Orkanger. Hvis du lider av abSTInenser, så er det bare å komme. Andre påskedag ved Raudhåmmårn