#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Da var piggdekkene borte

Av Christian Jensen7. april 2017

Dekk Nakamura Sommerdekk Annet

Sommerdekk
Sommerdekk

I dag morges tok jeg meg en sykkeltur før frokost. Det er godt å starte dagen med en tur ut på sykkelen. Piggdekkene er tunge å få igang, men etterhvert så ruller de nå de også. Bortover på tørr asfalt var det ikke så spesielt morsomt å holde farten oppe, men det skulle jo bli bedre for lengre opp i fjellsidene skulle det nå være is fremdeles.

Jeg klatret oppover på den tørre asfalten, men selv etter 200 høydemeter var det fremdeles ikke tegn til is. Så svingte jeg inn på grusveien og satte kursen oppover lia. Det var bare noen hundre meter med isrester der, så det var lite poeng med de piggdekkene.

Etter lunch ble det bytte av dekk.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: