#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Vårjevndøgn og lykke

Av Christian Jensen20. mars 2017

Lykke Orkanger Rasmusrommet Sykkelvideo Vårjevndøgn Video Video

I dag er det Vårjevndøgn, det vil si at fra i dag av og fremover er sola mer over horisonten enn under. Kveldene blir lengre og lengre og forhåpentligvis blir det varmere i været fremover også. Viste du forresten at det er Den internasjonale dagen for lykke også i dag?

Det er selvfølgelig en stor og relativt dyp forklaring bak denne dagen. Den involverer sosiale, økonomiske og miljømessige aspekter. For meg så er lykke å kunne gjøre noe jeg liker som ikke nødvendigvis involverer alt for mye. En tur i skogen med familien, eller en tur på fjellet med sykkelen, gjør meg lykkelig.

Et lite tilbakeblikk fra 2015-sesongen her. De siste par sekundene er ren lykke.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar