Sykkeldrømmer

EkspedisjonFinlandLofotenNordkappSverigeSykkelEkspedisjoner

Når man har vært på en ekspedisjon vil man gjerne på en til, og en til kommer det til å bli. I år har jeg tenkt å legge ut på en lengre tur nordover. Det sies at Nordnorge er så fint, men jeg har ikke vært der noen gang før. Det begynte med en ide om å komme seg opp til Nordkapp med fly for så å forsere landet slik som mange andre før meg. Vel nede ved Lindesnes skulle jeg komme meg til nærmeste flyplass og komme meg hjemover igjen.

Logistikken rundt det hele ble ganske omfattende og lysten på å pakke alt ned og finne det igjen ved Nordkapp, var ikke helt på plass. Derfor ble planene gjort om. En passende høstdag tenker jeg derfor å legge avgårde fra Midtnorge og oppover langs den norske kysten. Finne et passende antall ferger og komme meg utover mot Lofoten og videre oppover til Nordkapp. Vel oppe ved Nordkapp, er planen å komme seg nedover igjen og da tenkte jeg å dreie litt østover og få med meg kysten av Sverige et lite stykke.

Planene er ikke helt landet enda, men det burde bli en skikkelig flott tur. Det er selvfølgelig mye som skal matche og en av utfordringene i starten er alle fergene som skal treffes. Været er det ikke så mye å gjøre med, men det er jo en utfordring det også. Jeg planlegger slutten av august og  begynnelsen av september fordi nedbørmengden er minst i denne perioden. Så da gjenstår det bare å få trent nok til turen. Kan vel si at jeg gleder meg en aldri så liten smule til å legge avgårde igjen.

hvis noen av dere leserne bor langs veien og vil slå følge et stykke så er dere hjertelig velkommen til det.

På tidlig sykkeltur

På tidlig sykkeltur