#GledeMedSykkel

FacebookGledeMedSykkelInstagramTwitterAnnet

For meg så er trening en effekt av at jeg har det artig. Jeg går ikke ut døra med svettebånd og jogger meg en tur, for jogging er ikke noe for meg. Når jeg ikke synes ting er artig å gjøre, så ser jeg heller ingen grunn til å gjøre det. Når en person finner ut at det er på tide å trene for å komme i bedre form, eller kanskje fjerne noen kilo, da tror jeg det er viktig å finne noe man har lyst til å drive med. All respekt til de som finner glede med jogging, løping eller hva det nå skulle være. Jeg finner glede i å sykle. Jeg tror det er smartere å bruke to timer på noe man finner glede i, enn å bruke 30 minutter på noe man må tvinge seg igjennom. Langtidsvirkningen er at man ønsker å komme seg ut å gjøre noe man vil, mens man kvier seg for å gjøre noe man ikke vil.

Fra dags dato går derfor Sykkelhjulet.no sin slogan fra Sykling i Norge til #GledeMedSykkel. Innholdet blir fremdeles av samme art som det har vært frem til nå og fokuset vil fremdeles være å formidle sykkel til deg som leser. Sammen #GledeMedSykkel tenker jeg i tillegg å begynne bildedeling på Instagram og Facebook. Sykkelhjulet-kontoene er bygget opp slik at Instagram deler bilder med Facebook, nettstedet deler innhold med Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Path og Google+.

Siden Hash-tagen #GledeMedSykkel har vært urørt frem til i dag på Instagram, har jeg lagt ut det første bildet med tagen nylig. Jeg oppfordrer dere alle til å begynne å dele bilder med dette som tag hvis det passer slik. Så kom dere ut på sykkel og vis omverden hva sykkelglede kan være.

Glede med sykkel

Glede med sykkel