Nippelverktøy

HjulbyggNippelNippelverktøyTeknisk
ParkTool ND-1

ParkTool ND-1

Er du i ferd med å bygge ditt første hjul, eller har du kanskje bygget et par og brukt flerfoldige timer? Jeg gjorde også det til å begynne med og en av de verktøyene jeg skulle ha kjøpt mye før, var et skikkelig Nippelverktøy. Det finnes en rekke forskjellige verktøy avhengig av hva slags typer nippel man bruker. Har man tradisjonelle nipler med gjennomgående huller i felgen, er et verktøy alls PsrkTool sin ND-1 virkelig å anbefale. Har man andre nipler som eksempelvis Sqorx bør man kjøpe seg verktøy deretter. Oppstramming går mye raskere og det er lettere å telle runder når man går over eikene og etterstrammer.

Jeg tror faktisk jeg reduserte tiden min med nærmere 50% når jeg tok i bruk dette verktøyet. Du får ført nippelen gjennom felgen og får ei hand ledig når du skal legge inn en eike og samtidig skru. Nipler i hulrom inni felgen er også nærmest historie.

Så skal du kjøpe ett verktøy til hjulbygginga er Nippelverktøy det jeg kan anbefale deg mest.

Lykke til!