Muligheter i kø

TreningAnnet

I 2017 skal jeg trene minst 5 ganger i uka, spise under 2000 kalorier om dagen og gå ned 15 kilo.

Har du hørt lignende før? Det har jeg. Jeg har nok vært en av de som har lovet meg selv å gjøre ting det er vanskelig å følge opp. I 2013 var jeg opptatt av å få syklet flest mulig kilometer. I 2014 slang jeg meg på en ny trend og prøvde på flest mulig høydemeter. I 2015 droppet jeg alt og prøvde å komme meg i god form til en tur. I 2016 fortsatte jeg med 2015-målet om å komme i form. I tillegg til å komme i form var målet å få spist på seg litt for å ha litt å tære på over isen. Da jeg kom hjem var jeg noen kilo lettere, men de har kommet tilbake igjen.

Nå tror du sikkert at mitt store mål for 2017 er å komme meg nedover i vekt. Det kan gjerne være en bieffekt for det har jeg sikkert ikke vondt av, men jeg tror det er viktigere å kose seg med det man holder på med. Det å komme seg ut i marka og gå en tur, sykle en tur eller til og med gå en tur på ski, er godt. Jeg er på ingen måte fan av å jogge. Hvis jeg hadde satt meg et mål om å jogge minst 100 kilometer i måneden, så hadde jeg ikke klart det. Derfor setter jeg meg heller andre mål.

2017 er vist året der mulighetene står i kø. Jeg skal prøve meg tilbake til normalen igjen. Jeg skal komme meg ut på flere småturer om kvelden, ja kanskje et par om dagen også. Jeg skal prøve å få til en langtur og kanskje to, hvem vet. Det aller viktigste er at jeg skal gjøre det jeg gjør fordi jeg har lyst.

Hvileplass ved Lomtjønna

Hvileplass ved LomtjønnaM