Triatlet funnet!!!

Bryne TriatlonklubbHaugesundIronman 70.3TriatlonAnnet
1093_001232_edited

Kun 2 mil igjen til løpingen begynner…..

“If God invented marathons to keep people from doing anything more stupid, triathlon must have taken him completely by surprise.” P. Z. Pearce

Gleden var stor når jeg fikk æren av å skrive for sykkelhjulet!

Jeg er ikke bare en syklist, jeg svømmer og løper i tillegg. Også kalt en triatlet. Jeg begynte min “triatlonkarriere” i 2013 på Stavanger Triatlon, med lånt våtdrakt for surfing, en gammel hybridsykkel og vanlig sykkel shorts. Allerede etter første fullførte triatlon var jeg hekta. Jeg satset hardt og meldte meg på Ironman 70.3 Haugesund året etter. Mange gode historier ble nedskrevet i minnet, og det må sies at jeg var en av få som fullførte uten en
skramme (utenom blodet som rant nedover armen etter å ha skrapet meg i dodøra i løpet).

Nå på tampen av min 4 sesong som triatlet har jeg gjennomført 3 Ironman 70.3, og enda flere sprint og olympiske triatlon. Formen er på topp, og historien som triatlet fortsetter.

I 2017 kjører jeg på med et treningsprogram fra Sufferfest som bør hjelpe meg å prestere enda bedre til sommeren. Starten går med en FTP test. Har hørt mye spennende om den. Så det blir sikkert moro…

Som sagt er det gøy å få skrive for sykkelhjulet, å jeg gleder
meg til å dele mine erfaringer og fremtidige opplevelser.