Oppgraderingsbehov

OppgraderingVedlikeholdAnnet
Rent og pent bakgir

Ingen behov for oppgraderinger her. Bakgiret fungerer som det skal etter en grundig vask

Nytt år, nye muligheter sies det. Noen har mål om bedre plasseringer i ritt, andre har kanskje et mål om å bare komme seg ut. Uansett så må utstyret oppgraderes, eller må det egentlig det? Er det sånn at man virkelig trenger det nye bakgiret i 2017 utgave, eller holder det med det du kjøpte i 2016? Eller hva med kranken? Trenger du den nye som veier noen gram mindre?

Jeg er riktig så glad i nytt utstyr, men det gjør ikke akkurat til at jeg yter noe bedre. Det er noe med det å pakke opp nytt utstyr og få det på sykkelen, men turen blir ikke bedre av at kranken er av 2017 modell. Det som gjør turen bedre er at utstyret fungerer knirkefritt. Derfor har jeg bestemt meg for å ikke oppgradere noe som helst i år. Det eneste som eventuelt må gjøres er å vedlikeholde litt, for da blir turene definitivt gode.

Slenger du deg på samme bølgen som meg i år? Ingen oppgraderinger?