Godt nyttår

Annet
Christian over isen

Christian over isen
(Fotografi Are Opstad Sæbø)

Da ringer vi atter en gang inn et nytt år. Denne gangen er det 2017 som står for tur. 2016 ble på mange måter et litt merkelig år. Jeg syklet mindre, gikk mer på ski og flyttet til nytt bopel. Det er vel det som kalles å leve. Jeg er så heldig at jeg har en samboer som holder sammen med meg og i 2016 trasket jeg over Grønland sammen med en herlig gjeng. Vi har allerede planer om gjenforening og forhåpentligvis en aldri så liten tur.

Jeg har begynt å legge planer for 2017 allerede, men med nytt hus så er det jo en del som skal gjøres. Forhåpentligvis får jeg lurt inn et passende antall turer likevel.

I 2017 kommer du som leser til å stifte bekjentskap med Søndagsposten. Jeg har prøvd å hente frem en rekke tema som omhandler sykkel, vedlikehold og noe trening. Målet er å skape innhold på siden som er interessante for nettopp deg. Jeg tar gjerne imot innspill til tema og spørsmål hvis du har noen.

Da er det bare å vinke farvel til det gamle året og ønske det nye velkommen.

Riktig godt nyttår!