Garminreima ødelagt igjen

FenixGarminØdelagtUtstyr
Brudd i reima

Brudd i reima

Det er en stund siden jeg oppgraderte til Garmin Fenix 3. Selve klokken har jeg vært veldig fornøyd med, men her om dagen så skjedde det igjen. Reima fikk et tretthetsbrudd. Forrige gang det skjedde, så kjøpte jeg ei lærreim, denne gangen har jeg bestilt meg ei reim i metall. Skulle nesten tro at Garmin hadde gjort noe med det, for jeg synes ikke det er spesielt holdbart at reima ryker etter et års bruk.

Nå går jeg rundt med en aldri så liten nødløsning. Gummireimene er solide, men en kraftig stiftemaskin gjorde nytten sin for en kortere periode.

Oppdatering: Etter tips på Twitter, sendte jeg en henvendelse til Garmin norge. De har allerede sendt meg ei ny reim i posten. Så da har jeg en i reserve. Takk Garmin.