#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Sykkelhjulet.no

Av Christian Jensen6. juli 2016

Annet

sykkelhjulet.no
sykkelhjulet.no

Sykkelhjulet.com har lenge vært navnet på siden fordi det ikke var mulig å få tak på et norsk domene som privatperson da siden ble etablert. Nå i senere tid har dette imidlertid vært en mulighet. Omsider har jeg klart å skaffe tilveie Sykkelhjulet.no og vil derfor bruke det neste året på å få en flytende overgang mellom de to adressene. Oppdater bokmerket ditt i dag.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: