#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Vår i lufta, men ingen sykling

Av Christian Jensen2. april 2016

Annet

Flatt hjul
Flatt hjul

I fjor på denne tiden var jeg allerede godt i gang med sykkeltreninga. I år blir det litt annerledes. Har vurdert å komme meg ut i garasjen og fylle på litt luft og sykle meg en liten tur, men det er andre treningsformer som har fokus for tiden.

Om nøyaktig en måned sitter jeg på et fly på vei sørover. Nei, jeg skal ikke sykle i syden. Jeg skal til isødet og tilbakelegge 580 kilometer til på ski før sesongen er over. Når jeg kommer hjem blir det muligens tid for litt sykling igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: