Oakley Racing Jacket, noen måneder etter

EkspedisjonOakleyRacing JacketUtstyr
På vei opp til Blåhø
På vei opp til Blåhø

For ikke så alt for lenge siden ble det et par Oakley Racing Jacket på meg. Jeg gjorde selvfølgelig en grundig test av dem rett etter at jeg fikk dem i hende. De to fargene jeg har, er jeg veldig førnøyd med. VR28 fungerer utmerket til dager med lite kontrast, mens Iridium Black glassene er strålende når det virkelig er mye sol. Utfordringen min er dessverre at jeg har litt for dårlig syn, så det begrenser utvalget av glass en del. Fordi om VR28 er relativt svake solblendere, så tar de mye lys. Det fører til at jeg ikke kan bruke sportsbrillene om kvelden, noe jeg gjerne skulle har gjort.

Jeg har vært mange turer med brillene. De fungerer utmerket både i dårlig vær og på solfylte dager med mye lys. Jeg bruker VR28-glassene mest da disse gir god kontrast og grei solbeskyttelse. Til og med på dager med mye sollys har jeg valgt disse glassene. Den økte kontrasten gjør at øynene slapper mer av når jeg eksempelvis sykler i skog eller områder der det er mye like farger.

Jeg prøver og få testet glassene i så mange sammenhenger som mulig og finner stadig nye sider med dem. Sportsbriller er en av de tingene jeg lurer på hvorfor jeg ikke har kjøpt før.