#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ned fra Rasmusrommet

Av Christian Jensen23. juni 2015

Intense cycles Orkanger Stisykkel Tracer T275C Orkdal Video

Med ny sykkel i stallen, er det utrolig morsomt å prøve den i ulike miljøer. Det er helt klart at det er nedover den er laget for. En fin junidag la Øyvind og jeg ut på en liten stitur. Her er et lite utdrag fra det som, den gang, ble ny personlig rekord nedover fra Rasmusrommet. Bremset ned for folket mot slutten av løypa. Hvis ikke hadde det muligens gått enda kjappere. Gleden over været, farten og responsen i sykkelen kommer til synlighet i et aldri så lite gledesutbrudd mot slutten av filmen.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar