#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Den omvendte venstre

Av Christian Jensen26. mai 2015

Nakamura Orkanger Rittsykkel Straumtjønna Terrengsykkel Orkdal

Nakamura ved Straumtjønna
Nakamura ved Straumtjønna
Når jeg har syklet tur i fjellene øst for Fannrem, har jeg alltid syklet oppover mot Sundlia og tatt til venstre ved en passende skogssti eller grusvei. Denne gangen ble det altså omvendt.

Rett etter Lauvåsen valgte jeg den omvendte venstre, rettere sagt høyre. En nokså nybearbeidet vei går innover det som på kartet heter Munklidalen. En riktig så pen grusvei snor seg innover i dalføret. Litt oppover og litt nedover. Så kommer man tilslutt til Straumtjønna. Den er demmet opp og store skilt advarer om drikkevann. Jeg fortsatte videre innover dalen og oppdaget mange spennende avstikkere.

Hit skal jeg definitivt bruke flere timer på oppdagelsesreise.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: