#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Rock Shox Pike RTC3

Av Christian Jensen25. februar 2015

Dempegaffel Gaffel Pike RTC3 Rockshox Sykkel

Rock Shox Pike RCT3
Rock Shox Pike RCT3

Først var det Manitou R7, eller først var den ikke. Den var nr 2, men førstemann var en tilsvarende en som ble byttet ut til en Manitou R7 grunnet feil på den første. Så ble det noen år på den før tilfeldighetene ville det slik at jeg endre opp med en Fox Talas 32 Factory. Den kom med Geniusen min. Og nå ligger den der i boda og venter. Min nye Rock Shox Pike RTC3.

I tester har den overgått Fox, noe Fox selvfølgelig har gjort store grep for å kontre. Likevel er det nettsteder som favoriserer Pike RTC3 over en Fox 34. Pike er lettere og har mindre motstand i bevegelsene sine. I tillegg er Pike 35mm i fjærtårnene mens Fox 34 logisk nok er 34mm.

Det blir en spennende sesong med denne gaffelen.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: