#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

200 gåturer

Av Christian Jensen30. november 2014

Sti Tur Trening

Teddy
Teddy
2014 har vært et litt annerledes år. Jeg har jo vært en del ute, men det har vært mye uten sykkel. Når man har småtroll som vokser opp og en hund som trenger tur, blir det mindre tid til sykling. Det har derimot blitt rekordmange gåturer, og det er godt det også.

Statistisk sett bør jeg ende på rundt 220 gåturer i 2014. Da har jeg tilbakelagt over 1000km på beina. Så satser jeg på at 2015 blir et år med flere turer på hjul.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar