Park Tools klype

Verkstedstativ

Verkstedstativ, mekkestativ, sykkelstativ ja i det hele tatt. Kjært barn har mange navn. Jeg tenkte egentlig ikke at stativet var så nødvendig, men fikk omsider tak i et og det et absolutt uunnværlig. Man slipper å stå krøllet over sykkelen å skru. Eller kompensere for at sykkelen står opp ned når man justerer girene. Det er en lek å ta hjulene av og på.

Sykkelstativet er faktisk den gjenstanden jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt meg mye tidligere. Denne modellen til Park Tools er i tillegg kompakt og fin. Enkel å legge sammen for lagring, noe som gjør den ideel bak i bilen på lengre turer.

3 kommentarer til “Verkstedstativ”

  1. Jeg har postet et innlegg om mitt nye mekkestativ 21 desember 2013. Jeg er meget fornøyd og etterhvert som været har blitt bedre har det blitt flittig brukt…

Legg inn en kommentar