#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Steinras

Av Christian Jensen5. mai 2014

Eldervikvegen Stein Sti Orkdal

Stor stein i stien
Stor stein i stien

Jorda er under stadig endring og når vinteren sprenger ut fjell og jord kan det få uante konsekvenser. På tur i dag oppdaget jeg en stein som hadde ramlet ut. Et monster av en stein faktisk. Antageligvis kommer ikke steinen til å bli flyttet, men heller stien. Det er er allerede et tråkk rundt den. Denne steinen ligger på Eldervikvegen For de av dere som sykler, så er det verdt å være litt ekstra oppmerksom.

Det er flere områder i Orkanger som har blitt rammet av erosjon. Bare noen kilometer unna denne store steinen har et større parti med jord sklidd ut i veien. For de av dere som kjenner til veien opp mot Rasmusrommet, så er det i den delen av stien som har mest skygge og snø.

 

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: