På sykkel i fjellet

SykkelSykkelturSykkellektyre
På sykkel i fjellet

På sykkel i fjellet

Øyvind Wolds nye bok “På sykkel i fjellet” kom i posten denne uken. Med undertittelen “Turer utenom allfarvei”, lover det godt for leselysten i påsken. Jeg er nok ikke den som leser mest bøker, men slike anledninger må man benytte seg av. Jeg trives veldig godt i fjellet med sykkel og prøver å spre den gleden til flest mulig. Det at det er flere som tenker det samme er, for meg, veldig gledelig. Jeg liker også  at Øyvind har en innfallsvinkel som treffer hver og en. Det er ikke ei bok om helten, men ei bok som hver og en kan finne seg til rette med.

Øyvind skriver i en pressemelding:

«-Sykling er fantastisk måte å oppdage fjellet på. På Østlandet og i Trøndelag finnes overraskende mange og familievennlige sykkelmuligheter, men mange av dem er lite kjent og brukt. Med denne boka ønsker jeg å presentere noen av de aller mest attraktive fjellsykkelturene