#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

På sykkel i fjellet

Av Christian Jensen12. april 2014

Sykkel Sykkeltur Sykkellektyre

På sykkel i fjellet
På sykkel i fjellet

Øyvind Wolds nye bok «På sykkel i fjellet» kom i posten denne uken. Med undertittelen «Turer utenom allfarvei», lover det godt for leselysten i påsken. Jeg er nok ikke den som leser mest bøker, men slike anledninger må man benytte seg av. Jeg trives veldig godt i fjellet med sykkel og prøver å spre den gleden til flest mulig. Det at det er flere som tenker det samme er, for meg, veldig gledelig. Jeg liker også  at Øyvind har en innfallsvinkel som treffer hver og en. Det er ikke ei bok om helten, men ei bok som hver og en kan finne seg til rette med.

Øyvind skriver i en pressemelding:

«-Sykling er fantastisk måte å oppdage fjellet på. På Østlandet og i Trøndelag finnes overraskende mange og familievennlige sykkelmuligheter, men mange av dem er lite kjent og brukt. Med denne boka ønsker jeg å presentere noen av de aller mest attraktive fjellsykkelturene

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “På sykkel i fjellet”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: