#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Over styret

Av Christian Jensen9. februar 2014

OTB Over Styret Over The Bars Video

Den engelske forkortelsen OTB blir ofte brukt i terrengsykkelmiljøet. OTB betyr Over The Bars eller ganske enkelt Over Styret. På en av mine første sykkelturer i 2014 foretok jeg en ufrivillig OTB. Nå skal det vel nevnes at OTB-er skjelden er frivillige, men det forekommer vel det også.

Det var glatt, hardt og det gikk fort. Kanskje litt for fort. Det som ikke havner på film har aldri skjedd sies det. Så her er filmen :)

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “Over styret”

Legg inn en kommentar