#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Sram Grip-Shift om vinteren

Av Christian Jensen28. januar 2014

Girvelger Grip Shift Sram Sykkel Vinter Deler

Sram Grip Shift og hansker
Sram Grip Shift og hansker

Jeg husker godt, fra mine tidlige dager som syklist, at jeg syklet med reklame. Vinteren var spesielt tung, men jeg hadde en grei sykkel. En DBS Tricky Track med en spennende kombinasjon av interne og eksterne gir. I tillegg hadde den Sachs Grip-shifts. Jeg tenkte ikke så mye over det den gangen, men det gikk et lite lys opp for meg i dag på tur. Store feite hansker og Grip-Shift er genialt.

Denne gangen er det Sram som står for produksjonen. Jeg investerte i et sett Sram XX1 forrige sesong. Jeg blir bare mer og mer fornøyd med girsystemet. Det virker fantastisk godt om vinteren også. I tillegg så har jeg et sett med Trailbremser fra Avid (Sram). Disse har god klaring så da blir det ingen votter som henger seg opp i bremsehendelen.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “Sram Grip-Shift om vinteren”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: