Sram Grip-Shift om vinteren

GirvelgerGrip ShiftSramSykkelVinterDeler
Sram Grip Shift og hansker

Sram Grip Shift og hansker

Jeg husker godt, fra mine tidlige dager som syklist, at jeg syklet med reklame. Vinteren var spesielt tung, men jeg hadde en grei sykkel. En DBS Tricky Track med en spennende kombinasjon av interne og eksterne gir. I tillegg hadde den Sachs Grip-shifts. Jeg tenkte ikke så mye over det den gangen, men det gikk et lite lys opp for meg i dag på tur. Store feite hansker og Grip-Shift er genialt.

Denne gangen er det Sram som står for produksjonen. Jeg investerte i et sett Sram XX1 forrige sesong. Jeg blir bare mer og mer fornøyd med girsystemet. Det virker fantastisk godt om vinteren også. I tillegg så har jeg et sett med Trailbremser fra Avid (Sram). Disse har god klaring så da blir det ingen votter som henger seg opp i bremsehendelen.