#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

God Jul!

Av Christian Jensen23. desember 2013

Annet

Da er nok en jul uutholdelig nære. Forhåpentligvis har du gjort unna det meste av handling og rigga opp et tre i stua. I 2013 har retro vært in. Og man skal gjerne bruke gamle ting om igjen. Undertegnede har latt seg inspirere av sykkeltema til årets tre. I tillegg har deleskuffen fått seg en liten gjennomgang. Resultatet er riktig så vakkert!

Nå som 2013 står på hell og vi snart skriver 2014, gjenstår det bare for meg og ønske alle lesere:

God Jul!

Sykkelhjuletre

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: