#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Rein på vidda

Av Christian Jensen28. september 2013

Dyr Reinsdyr Sti Terreng Tur Trollheimen

Reinsdyr
Reinsdyr
Det er alltid morsomt å komme over dyr når man er på tur i fjellet. Det er ei stund siden nå, men denne uka kom jeg over en liten flokk med reinsdyr. De var på god avstand, så det var så vidt jeg så dem. Heldigvis hadde jeg pakket med meg 300mm linsa mi. Dermed var det bare å smøre seg med litt tålmodighet. Dyrene vandret nærmere og da fikk jeg tatt et par bilder av dem før de sanset meg og løp avgårde.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar