#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ny reim til Fenix

Av Christian Jensen2. september 2013

Fenix Garmin Reim Navigasjon

Tidligere dette året så klarte jeg å ødelegge reima til min Garmin Fenix. Det hele var egentlig litt skuffende, men det skyldes kanskje uforsiktighet. Uansett: jeg måtte ha ny reim og da passet det godt å prøve en av de mange andre alternativene. Garmin produserer mange farger og typer. En av dem er en lærreim med randsydde kanter. Jeg bestilte en slik og ventet i spenning.
Det tok ikke så veldig lang tid før jeg kunne hente den hos Axel Bruun. Monteringen gikk lekende lett. Det fulgte med verktøy av grei kvalitet og byttet var gjort på fire-fem minutter. Resultatet ser dere i galleriet under. Ble riktig så greit om jeg skal si det selv.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

2 kommentarer til «Ny reim til Fenix»

  1. Ser bra ut! Er det noe elastikk i lærremmen? Jeg fester ofte klokken på sykkelstyret, og elastikken i gummiremmen gjør at den sitter godt fast.

    1. Hei.

      Nei lærreimen er ikke elastisk. Den er ganske hard til å begynne med, men har formet seg fint etter armen bare på noen dager.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: