#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ødelagt reimfeste

Av Christian Jensen3. august 2013

Fenix Garmin Lærreim Ødelagt Navigasjon

Ødelagt reim
Ødelagt reim

Jeg har hatt min Garmin fenix nå i et knapt år. Jeg har alltid sett på klokka som veldig solid og god, men her om dagen fant jeg deler av reima inni genseren. Det viser seg at den ringen som holder overflødig reim på har røket. Var innom nærmeste forhandler og det var ikke stort de kunne gjøre. Har bestilt meg ei ny reim nå, for de går heldigvis an å bytte. Garmin lager forskjellige typer reimer til klokka. Den som fulgte med er ei svart gummireim. Den samme reima produseres også i grå, lysegrå, orange og oliven. I tillegg finnes det ei lærreim, ei borrelåsreim og et karabinkrokfeste for beltet. Bestilte meg lærreima i håp om at denne er behagelig og mer solid enn den jeg har nå.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “Ødelagt reimfeste”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: