#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Holker og styretape

Av Christian Jensen1. august 2013

Hansker Holker Styretape Sykkel Oppbygning

Holker og sidehåndtak
Holker og sidehåndtak

En del av styret er satt av til å holde på. For at det skal bli bedre å holde, setter man på holker. På landeveissykler har man styretape isteden. Holker og styretape er laget i diverse skum og gummi. De forskjellige produsentene lager utstyr som skal være bekvemt, lett og holdbart. Når man skal tilbringe flere timer på en sykkel er styret en av de gjenstandene man holder mest på. I tillegg strammer man gjerne grepet ekstra om det blir teknisk krevende stier eller veier. Mange velger derfor å kombinere lette holker med godt polstrede hansker.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: