Århaugen – Torvmyra

ÅrhaugenBuvikløypaOrkangerØsthusanStiTerrengTorvmyraTurUlvåsenOrkdal
Torvmyra

Torvmyra

Over selve Ulvåsen går det en fantastisk sti. Den er passe utfordrende oppover og morsom nedover. Når du sykler oppover grusveien mot Ulvåsen passerer du avkjøringa til Buvikløypa. Hvis du fortsetter litt til langs grusvegen kommer det et skilt hvor det står Østhusan. Denne stien klatrer opp på selve Ulvåsen og innover til den treffer på indre del av Lysløypa. Herfra kan du enten fortsette mot Østhusan eller ta av bort til selve Ulvåshytta.

Veien oppover er først ganske bratt, men festet er godt og det er minimalt med røtter og ufinheter i veien. Midt på er det et lite vått parti på rundt 50 meter. Dette går somregel greit. De værste partiene er også kloppet og gruslagt. Nedover er det en kjempefin flytsti. Man får god fart og treffer på få hindringer. Løypa er også markert enkelte plasser med de røde trekantene i blått tau som henger rundt om i hele Orkdal.

Anbefales virkelig!

Kart

Kart