#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Storhauka

Av Christian Jensen12. juni 2012

Lauvåsen Orkanger Sti Storhauka Sykkel Sykkeltur Terreng Tur Orkdal

Storhauka
Storhauka

Storhauka er et område som er på grensa mellom Orkdal og Skaun. Mange farter opp til vannet som ligger i nærheten. Utgangspunktet er Lauvåsen. Storhauka ligger i enden av en sti og det virker som om det ikke er noen fortsettelse på andre siden av kommunegrensen. Turen opp er fantastisk og man krysser skisporet på vegen. Om en vil kan en fortsette i skisporet til en kommer til Baklia. Det er fint opparbeidet grusveg/skogsveg nesten helt opp. De siste hundre metrene er sti. På en godværsdag er dette en kjempetur.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: