#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ustsætra

Av Christian Jensen12. mai 2012

Orkanger Sti Sykkel Terreng Ustsæter Orkdal

Ustsætra
Ustsætra

Ustsætra ligger på en liten høyde vest for Orkanger. Man kan ta tre veier opp hit. To av veiene starter ved travbanen, mens den siste begynner på Ustan. Velger du utgangspunktet i travbanen så går det en vei inn ved noen hus på baksiden av travbanen. Her kan man enten gå opp mot Gjølmesli eller følge veien som går rundt kollen. Begge veiene er finne og gå på, men bratte å sykle. Det siste alternativet finner du ved å ta av ved Vollen i retning Ustan. Ved Ustan tar du til  høyre og sykler til vegen gjør en skarp venstresving. Følg svingen nesten rundt og ta inn på jordvegen i svingen. Følg denne og du ender opp på Ustsætra.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: