#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Raudåsen

Av Christian Jensen28. mai 2012

Orkanger Raudåsen Raudhåmmårn Skogssti Sti Sykkel Sykkeltur Tur Orkdal Video

Jeg har fartet mange turer opp og ned til Raudåsen. Det er en fin åsrygg i fjellene øst for Orkdal. I nærheten finner man Raudhåmmårn, Oksbåsen og Espa. Jeg har satt sammen en liten video for å friste flere til å sykle i de fine omgivelsene. Turen finner dere forøvrig her
[vimeo 42976023 w=675 h=380]

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: