#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

NeoGuard

Av Christian Jensen2. mai 2012

Demper NeoGuard Skjerm Søle Sti Stisykkel Sykkel Utstyr

Skitten NeoGuard
Skitten NeoGuard

Etter at jeg fikk meg stisykkel, har det blitt flere og mer ruskete stier. Gjørmen skvetter avgårde. På bakhjulet har jeg krøpet til korset og satt på en skjerm for å ta den værste delen. På fremhjulet har det vært litt værre å få plass til skjerm. Om jeg hadde fått plass til noen skjerm, hadde jeg nok heller ikke montert den på. De fleste skjermer skramler og rister. Det er lite hennsiktsmessig når man er på full fart ned en skråning.

Det som fungerer veldig bra på sykler med mye vandring foran er å dekke det hullet som blir mellom ramma på demperen og krona. Når du får litt fart så slenges søla av dekket og fremover. Så reduseres hastigheten slik at man tar igjen søla og får masse i ansikt og nedover armer og brystkasse. NeoGuard et et lite tøy/neoprene-stykke som festes i åpningen ved hjelp av borrelås. Som en ser på det første bildet fungerer dette utmerket. Det er mye søle som har havnet der på turen.

Jeg fikk med meg en størrelse for liten i forhold til skjemaet på baksiden av pakken. Det virket til å være lurt på Fox-demperen min.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: