#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Kjentmannsmerket Orkdal

Av Christian Jensen26. mai 2012

Kjentmannsmerket Orkanger Sykkel Sykkeltur Terreng Tur Orkdal

Kjentmannsmerket
Kjentmannsmerket

I Orkdal kommune er det et initiativ som skal få folk ut i marka. Jeg har kommet over postene når jeg er ute på tur. I ukene som kommer skal 2012-sesongen startes opp. Man kan kjøpe kart og stemplekort hos Best Fannrem, Sport1 Orkanger og G-Sport Orkanger. Jeg har store planer om å prøve meg på dette merket. Isteden for bil og vandring, blir det sykkel på meg. Rapport kommer.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar