#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Kjentmannsmerket Orkdal

Av Christian Jensen26. mai 2012

Kjentmannsmerket Orkanger Sykkel Sykkeltur Terreng Tur Orkdal

Kjentmannsmerket
Kjentmannsmerket

I Orkdal kommune er det et initiativ som skal få folk ut i marka. Jeg har kommet over postene når jeg er ute på tur. I ukene som kommer skal 2012-sesongen startes opp. Man kan kjøpe kart og stemplekort hos Best Fannrem, Sport1 Orkanger og G-Sport Orkanger. Jeg har store planer om å prøve meg på dette merket. Isteden for bil og vandring, blir det sykkel på meg. Rapport kommer.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: