#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nytt kamerautstyr

Av Christian Jensen17. april 2012

Canon Canon 350D Canon 7D Kamera Kamera og video

To generasjoner kamera
To generasjoner kamera

Etter mange år i tjeneste har jeg omsider byttet ut min Canon 350D med et Canon 7D. Overgangen var merkbarlog det er tydelig at det har skjedd ting de årene jeg har hatt det første.
Jeg kjøpte noen linser så kravet var egentlig at disse skulle passe, men den siste tiden har jeg fattet interesse for litt filming og da var det jo ekstra morsomt at de nye speilrefleksene også klarer dette. Den gamle sliteren skal bli med på større turer for timelapse, mens den nye blir med på sykkelturene for dokumentasjon og fotograferingslyst. Det ble en markant vektøke, men det får vi tåle.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: